فایل ورد ارزيابي کارايي باکتريوسين Z بر زمان ماندگاري فيله ماهي سفيد (Rutilus frisii kutum) نگهداري شده در دماي 4

لینک دانلود

فایل ورد ارزيابي کارايي باکتريوسين Z بر زمان ماندگاري فيله ماهي سفيد (Rutilus frisii kutum) نگهداري شده در دماي 4 دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد ارزيابي کارايي باکتريوسين Z بر زمان ماندگاري فيله ماهي سفيد (Rutilus frisii kutum) نگهداري شده در دماي 4 کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد ارزيابي کارايي باکتريوسين Z بر زمان ماندگاري فيله ماهي سفيد (Rutilus frisii kutum) نگهداري شده در دماي 4،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد ارزيابي کارايي باکتريوسين Z بر زمان ماندگاري فيله ماهي سفيد (Rutilus frisii kutum) نگهداري شده در دماي 4 :




نام کنفرانس، همایش یا نشریه : آبزيان و شيلات

تعداد صفحات :10

هدف از این مطالعه ارزیابی اثر نایسین Z بر زمان ماندگاری فیله ماهی سفید نگهداری شده در دما 4 درجه تا زمان 16 روز بوده است. تغییرات برخی از شاخص های کیفی ماهی از جمله عدد پراکسید و مجموع بازهای ازته فرار، همچنین پارامتر های میکروبی (باکتری های مزوفیل، سرماگرا و لاکتیک) در فواصل زمانی 0، 4، 8، 12 و 16 روز مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد که در تیمارهای دارای باکتریوسین، روند تغییرات میکروبی و شیمیایی کندتر بوده و نسبت به نمونه های شاهد (بسته بندی در شرایط خلا) دارای زمان ماندگاری بیشتری بوده اند. از دیدگاه شیمیایی و میکروبی، زمان ماندگاری نمونه های دارای نایسین Z به ترتیب تا 12 روز و 16 روز قابل افزایش می باشد.
كلید واژه: باکتریوسین z، زمان ماندگاری، ماهی سفید، دمای 4

توضیحات بیشتر