فایل ورد بررسي تاثير زمان، درجه حرارت و غلظت متابي سولفيت سديم بر ميزان جذب

لینک دانلود

فایل ورد بررسي تاثير زمان، درجه حرارت و غلظت متابي سولفيت سديم بر ميزان جذب دارای 14 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد بررسي تاثير زمان، درجه حرارت و غلظت متابي سولفيت سديم بر ميزان جذب کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد بررسي تاثير زمان، درجه حرارت و غلظت متابي سولفيت سديم بر ميزان جذب،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد بررسي تاثير زمان، درجه حرارت و غلظت متابي سولفيت سديم بر ميزان جذب :




نام کنفرانس، همایش یا نشریه : آبزيان و شيلات

تعداد صفحات :14

ملانوزیس عامل بروز لكه هایی سیاه رنگ بر روی سطح بدن میگو در مرحله پس از صید می باشد كه سبب كاهش ارزش محصول در بازار می گردد. این تحقیق به بررسی روش های متفاوت اثرگذاری متابی سولفیت سدیم بر روی میگو پرداخته است. میگو بلافاصله پس از صید به زمان 30 ثانیه درون مخلوطی از آب و یخ قرار گرفت و قبل از این که به درون حوضچه های متابی سولفیت زنی وارد گردد، نمونه برداری انجام و در جعبه های یخ به صورت یک لایه میگو و یک لایه یخ قرار داده شد، سپس جهت انجام آزمایش از منطقه تیاب به پژوهشکده اکولوژی خلیج فارس واقع در بندرعباس منتقل گردید. میانگین طول و وزن میگوهای مورد آزمایش، 0.90±11.5 سانتیمتر و 0.62±12.2 گرم اندازه گیری شد. میزان جذب متابی سولفیت سدیم باقیمانده در بافت عضله میگو و pH آن، با توجه به تغییرات اعمال شده در مورد زمان های مختلف (0.5، 1، 2، 4 و 6 دقیقه)، دماهای مختلف (0، 5، 15 و20oc ) و محلول هایی با غلظت های مختلف (1.25، 5 و 10 درصد) در آب دریا (شوری 38 در هزار) مورد اندازه گیری قرار گرفت. تعیین میزان باقیمانده SO2 در عضله میگو توسط روش تیتراسیون و با محلول آیدین انجام پذیرفت. بطور کلی نتایج حاصله نشان داد که درجه حرارت محلول، مدت زمان ماندگاری میگو در محلول و غلظت محلول متابی سولفیت، تقریبا به یک نسبت و در حد عالی از جذب SO2 اثرگذار بوده اند. همچنین از زمان 0.5 تا مدت زمان 4 دقیقه، میزان جذب SO2 روندی افزایشی داشته ولی طی زمان بعدی (6 دقیقه)، میزان جذب آن کاهش یافته است. PH در تمامی تیمارها با میزان جذب SO2 نسبت عکس داشته است. قرار دادن میگو در محلولی با غلظت 5 درصد متابی سولفیت سدیم در آب شور، برای مدت زمان 4 دقیقه و در دمای صفر درجه سانتی گراد، سبب جذب دی اکسید گوگرد توسط میگو به میزان 7.51±251 میلی گرم بر کیلوگرم گردید، که مقداری از آن با توجه به یخ پوشی میگو، در طول مسیر حمل ونقل به دلیل ذوب شدن یخ و محلول بودن متابی سولفیت سدیم در فاز مایع از بافت میگو خارج شده و نهایتا به حدود مورد انتظار، یعنی 100 تا 150 میلی گرم بر کیلوگرم خواهد رسید، که به پرورش دهندگان توصیه می گردد.
كلید واژه: زمان، درجه حرارت، متابی سولفیت سدیم، دی اکسید گوگرد، میگوی سفید هندی

توضیحات بیشتر