فایل ورد تاثير استرس شوري بر مقادير هورمون کورتيزول و گلوکز ماهي کپور علفخوار انگشت قد (Ctenopharyngodon idella)

لینک دانلود

فایل ورد تاثير استرس شوري بر مقادير هورمون کورتيزول و گلوکز ماهي کپور علفخوار انگشت قد (Ctenopharyngodon idella) دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد تاثير استرس شوري بر مقادير هورمون کورتيزول و گلوکز ماهي کپور علفخوار انگشت قد (Ctenopharyngodon idella) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد تاثير استرس شوري بر مقادير هورمون کورتيزول و گلوکز ماهي کپور علفخوار انگشت قد (Ctenopharyngodon idella)،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد تاثير استرس شوري بر مقادير هورمون کورتيزول و گلوکز ماهي کپور علفخوار انگشت قد (Ctenopharyngodon idella) :




نام کنفرانس، همایش یا نشریه : آبزيان و شيلات

تعداد صفحات :10

این تحقیق در یک دوره 21 روزه از شهریور تا آبان سال 1388 در اداره توسعه ماهیان گرمابی شهید ملکی اهواز انجام گرفت. هدف این تحقیق بررسی تاثیر شوری های مختلف (کمتر از 1، 3، 6، 9 و 12 قسمت در هزار) بر مقادیر هورمون کورتیزول و گلوکز ماهی کپور علفخوار انگشت قد (Ctenopharyngodon idella) بود. ماهیان کپور علفخوار (با طول کل 0.069±10 سانتی متر و وزن 0.239±12.55 گرم) در مخازن 250 لیتری به تعداد 15 ماهی در هر مخزن در دمای 1.35±24.16 درجه سانتی گراد برای مدت 21 روز قرار گرفتند. هر تیمار دارای سه تکرار بود. در انتهای دوره نیز خون گیری از قلب ماهی ها برای اندازه گیری هورمون کورتیزول و گلوکز انجام شد. نتایج حاصله نشان داد که شوری تا 3 قسمت در هزار مقادیر هورمون کورتیزول و گلوکز ماهی کپور علفخوار را تحت تاثیر قرار نداد (p>0.05)، اما شوری های بالاتر (6 و 9 قسمت در هزار) تاثیر منفی بر هورمون کورتیزول، گلوکز و بازماندگی ماهی داشتند (p<0.05). در شوری 12 قسمت در هزار همه ماهیان قبل از 14 روز تلف شدند. با افزایش شوری، سطوح هورمون کورتیزول و گلوکز افزایش معنی داری داشت که نشانگر واکنش فیزیولوژیکی ماهیان به استرس شوری است.
كلید واژه: کپور علفخوار، Ctenopharyngodon idella، شوری، کورتیزول و گلوکز

توضیحات بیشتر