فایل ورد اثر استرس حاد بر نوسانات کورتيزول و گلوکز ماهيان استرلياد (Acipenser ruthenus) تغذيه شده با سطوح متفاوت ويتامين هاي C و E

لینک دانلود

فایل ورد اثر استرس حاد بر نوسانات کورتيزول و گلوکز ماهيان استرلياد (Acipenser ruthenus) تغذيه شده با سطوح متفاوت ويتامين هاي C و E دارای 14 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد اثر استرس حاد بر نوسانات کورتيزول و گلوکز ماهيان استرلياد (Acipenser ruthenus) تغذيه شده با سطوح متفاوت ويتامين هاي C و E کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد اثر استرس حاد بر نوسانات کورتيزول و گلوکز ماهيان استرلياد (Acipenser ruthenus) تغذيه شده با سطوح متفاوت ويتامين هاي C و E،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد اثر استرس حاد بر نوسانات کورتيزول و گلوکز ماهيان استرلياد (Acipenser ruthenus) تغذيه شده با سطوح متفاوت ويتامين هاي C و E :




نام کنفرانس، همایش یا نشریه : آبزيان و شيلات

تعداد صفحات :14

ویتامین ها تركیبات آلی پیچیده ای هستند، كه اهمیت حیاتی برای ماهیان داشته و كمبود آنها باعث اختلالات شدید در بدن می گردد. نه جیره غذایی شامل تركیبی از مقادیر 0، 100 و 400 میلی گرم ویتامین C و 0، 100 و 400 میلی گرم ویتامین E در كیلوگرم غذا در 2 تكرار و به مدت 15 هفته جهت پرورش ماهیان استرلیاد در نظر گرفته شدند. تعداد 270 عدد ماهی استرلیاد با وزن متوسط 14.28±350.92 گرم به 18 تانك فایبرگلاس معرفی گردیدند. در پایان آزمایش تست استرس (شامل قرار گرفتن در معرض هوا، کاهش حجم آب و قطع هوادهی) انجام و 3 عدد ماهی از هر تانك به طور تصادفی خونگیری شدند. نتایج نشان داد که پس از انجام تست استرس حداقل و حداکثر مقدار کورتیزول در تیمارهای E400 C400 mg/kg (9) و E100 C0 mg/kg (4) (اثر توام ویتامین ها) و به ترتیب معادل 0.31±25.69 و 0.44±54.22 نانوگرم در میلی لیتر ثبت گردید که دارای اختلاف معنی دار آماری بودند ((P<0.05. حداقل و حداکثر مقدار گلوکز پس از انجام تست استرس در تیمارهای E400 C400 mg/kg (9) و E100 C0 mg/kg (4) و به ترتیب 0.16±68.49 و 0.38±98.27 میلی گرم در دسی لیتر بود، که اختلاف معنی دار آماری را نشان داد (P<0.05). با استناد به نتایج فوق می توان اظهار نمود که سطوح بالای ویتامین های C و E جیره و اثر متقابل آنها می توانند تاثیرات مثبتی در کاهش اثرات سوء استرس در ماهی استرلیاد داشته باشند.
كلید واژه: استرس، کورتیزول، گلوکز، ویتامین C، ویتامین E، ماهی استرلیاد (Acipenser ruthenus)

توضیحات بیشتر